Beste volgers, dit keer hebben we het over de vestingcross Hulst!

Hier zijn we weer. Eindelijk is het wat beter weer en afgelopen weekend konden we dan ook de lucht in.
Ons plan was om zondags over de vestingcross in Hulst te vliegen.

Zaterdag bekeken we het weer en werd er naar verschillende opstijgterreinen gezocht. Omdat een luchtballon weinig te sturen is doordat deze mee gaan met de wind is het extra moeilijk om er precies over te vliegen. Maar we hadden een doel en als we een doel hebben dan gaan we ervoor!

Zondagmorgen nog eens naar het weer en de windrichting gekeken. We besloten om op het terrein van vestrock op te stijgen. Erg dicht bij de cross dus er kon weinig gestuurd worden in de verschillende windlagen maar dit leek ons de beste keuze. En dat was het ook! We gingen recht over de cross, duizenden mensen riepen en floten terug. Wat was dit een prachtig gevoel.

Ook hadden we in de lucht nog een filmcamera mee van paramovie. Deze beelden staan op de Facebook pagina van jahoo ballonvaarten. 15000 mensen waren er op de been in Hulst, we hebben daarom ook veel foto’s vanop de grond gekregen wat erg leuk is.

Ons doel was bereikt! Na de vaart hebben we dit dan ook nog stevig gevierd in de feest tent op het terrein ūüôā

de molen met de feest tent erachter. de renners reden door de molen.

een mooi plaatje van Hulst. wat een volk was er!

 

Wil je alle foto’s bekijken kijk dan hier

Wil je ook eens meevaren mail dan gerust al je vragen naar info@jahooballonvaarten.nl

Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>