Springkasteel

Springkasteel nodig?

Naast ballonvaarten hebben zijn wij ook in het bezit van een superleuk springkussen/springkasteel. Dit super vrolijk kindvriendelijk springkussen is leuk voor bij feestjes, verjaardagen, opening of open dag van een bedrijf, kinderfeestjes, rommelmarkten, buurtfeesten en jaarmarkten.

Klein springkussen

Voor de kleintjes hebben we nu een heel leuk springkasteel in ons assortiment. Het betreft een springkasteel met 2 glijbanen, een ballenbak en klimwand. De lengte is 3 meter, de breedte 3.60 meter en de hoogte 2.35 meter. Ideaal voor op verjaardagen of in de tuin. Let wel op dan er maximaal 3 tot 5 kindjes tegelijk op het springkussen kunnen spelen. Maximaal 180 kg.

Nieuw bij Jahoo

Dit superleuke feestspringkussen heeft een ingang en een glijbaan aan de voorkant en daarom aantrekkelijk voor kinderen. Aan de binnenkant is er een leuk speelobstakel in de vorm van een cadeau. Door de ramen met net kunnen ouders en omstanders kinderen goed blijven zien in het springkasteel. Maximaal 10 kinderen. Het is overdekt en de afmetingen zijn 4×6 meter. Prijs is hetzelfde als de grote springkasteel.

Groot springkasteel

Ons springkasteel is een beleving voor elk kind! Wij engageren ons om alles veilig, schoon, kwalitatief en stipt bij u af te leveren. Kinderen tot 16 jaar. Maximaal 14 kinderen. Springkasteel is overdekt. Grootte: 6 × 5 meter. Graag zelf stroom voorzien! Lukt dit niet dan nemen wij verlengkabels mee, de huur hiervan is € 5 per kabel van 20 meter.

Prijzen en informatie

Groot springkasteel
Oost-Zeeuws-Vlaanderen € 100 per dag en € 150 voor 2 dagen.
West-Zeeuws-Vlaanderen € 135 per dag en € 185 voor 2 dagen.
In de rest van Zeeland € 150 per dag en € 200 voor 2 dagen.

Ook verhuren wij het springkussen in Belgie in de omgeving van Zelzate, Wachtebeke, Stekene, Sinaai, Moerbeke, St Niklaas, St Gillis Waas, de Klinge, Kieldrecht, Verrebroek Doel en Meerdonk.
€ 100 per dag en € 150 voor 2 dagen.

Klein springkussen
Oost-Zeeuws-Vlaanderen € 50
Buiten Oost-Zeeuws-Vlaanderen € 75

Voor deze prijzen komen wij het springkussen plaatsen en ook weer ophalen.
Prijzen zijn exclusief btw.

Vragen of huren?